TOIMIVAT JA VIIHTYISÄT TILAT

Karhunkieppi tarjoaa vuokralaisilleen huippuluokan loma-asumista Levillä, Lapin ainutlaatuisessa luonnossa. Avarat ja tyylikkäät loma-asunnot ovat suunniteltu onnistuneeseen lomanviettoon jopa kahdeksalle hengelle. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet vuoden ympäri.

Lataa esite(.pdf)

mokki

HUIPPUASUMISTA KOLMESSA KERROKSESSA

Loma-asunto jakaantuu kolmeen kerrokseen. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, avara olohuone-ruokailutila, keittiö, sauna, kaksi kylpyhuonetta, kolme wc:tä sekä kodinhoitohuone. Lisäksi taloa koristaa iso terassi ja kolme parveketta. Asuntoon kuuluu lisäksi erillinen autotalli sekä varasto/halkovaja. Huonekorkeus kaikissa huoneissa lähes kolme, paikoin jopa kuusi metriä.

Pohjapiirustus Kuvagalleria

mokki

KORKEATASOINEN JA TOIMIVA VARUSTELU

Karhunkiepin jokaisen kohteen varustuksessa ja sisustuksessa on moderni tuulahdus Lapin värimaailmasta ja tunnelmasta, joka kantaa läpi asunnon. Tyylikkäässä, modernistiseen tyyliin nojaavassa sisustusratkaisussa kivi ja puu toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään tuoden myös sisätiloihin hyppysellisen Lapin taikaa ja henkeä.

RAUHOITTAVAA KAUNEUTTA

Hannu Voutilainen
Arkkitehti

Ensimmäisen käyntini muistikuvat rakennuspaikalta olivat lumen kuorruttamat puut, paljon valkoista puhdasta lunta, tunturin kuvetta. Siitä tunnelmasta lähdimme kehittelemään mökkien arkkitehtuuria. Rakennus joka sopii herkkään luontoon ja huomioi upeat maisemat. Mökkien arkkitehtuurissa näkyy vuosisataisten ikihonkien ajattomuutta, joka ei huuda olemassaolostaan vaan sopeutuu ympäristöönsä.

KOHTEEN ARKKITEHTUURISTA

Kohteen arkkitehtuurista vastaa Arkkitehti-suunnittelu Voutilainen Oy, jolla on vankka kokemus vastaavien kohteiden onnistuneesta suunnittelusta Pohjois-Suomen alueella.