ASUNNOISTA

Karhunkiepin asunnon omistaminen merkitsee ainutlaatuista elämää keskellä Lapin luontoa, Levitunturin lounasrinteessä. Hiljainen sijainti neitseellisessä luonnossa takaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet vuoden ympäri.

Valmiiksi tyylillä sisustettu ja huolella varusteltu asunto takaa ylellisen arjen myös sisätiloissa. Rakenteissa käytetty kivi ja puu loistavat kodikkaan kauniissa sekä korkeissa huoneissa.

Karhunkiepin vierekkäisten asuntojen pohjapiirrokset ovat toistensa peilikuvia, joten voit valita puolen, joka sopii sinulle parhaiten!

Ota yhteyttä myyntipalveluun

Osoite Karhunkieppi 9-13, 99130 SIRKKA
Kokonaispinta-ala 117m2
Myyntihinta 379.000
Huoneita 3-4 MH, OH+RT, K, KHH, 3WC, S +PH +PKH, 2P, TERASSI, TAKKA
Huonekorkeus 3 metriä
Kerroksia 3
Lämmitys Sähkölämmitys ja patterit. Asunnossa muurattu korkea takka.
Yhteydet Kaapeli-tv, puhelinverkko, yleiskaapelointi esim. tietoliikenneyhteyksiä varten.
Keittiövarusteet Täysin varustelluissa keittiössä kalusteuuni, tasoliesi, liesituuletin, astianpesukone, pakastin, jääkaappi ja mikroaaltouuni.
Ilmastointi Koneellinen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmalaite.
Rakennustapa Teräsbetonielementtirakenteinen, kivi- ja kelohonkavuorattu.
Muuta Hirsirakenteinen piharakennus, jossa autopaikat.
mokki

117 NELIÖTÄ HUIPPUASUMISTA

Karhunkiepin asunnot jakaantuvat kolmeen kerrokseen. Huoneistossa on 3-4 makuuhuonetta, avara olohuone-ruokailutila, keittiö, sauna, kylpyhuone, kolme wc:tä, kodinhoitohuone, sekä iso terassi ja kaksi parveketta. Pihalla on lisäksi erillinen autotalli ja halkovaja. Huonekorkeus on kaikissa huoneissa suuri, paikoin jopa kuusi metriä.

Pohjapiirrustus Kuvagalleria

mokki

KORKEATASOINEN JA TOIMIVA VARUSTELU

Karhunkiepin jokaisen kohteen varustuksessa ja sisustuksessa on moderni tuulahdus Lapin värimaailmasta ja tunnelmasta, joka kantaa läpi asunnon. Tyylikkäissä sisustusratkaisussa kivi ja puu toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään.

Korkeatasoisessa ja tyylikkäässä varustelussa on suosittu suomalaista laatua ja huippubrändejä, kuten Iittala, Finlayson, HT-Collection, Scanwood ja VM-Carpet. Kohteiden varustelu pitää sisällään loma-huoneiston irtaimiston, johon kuuluu irtokalustus, irtovalaisimet, tekstiilit ja muu varustus, kuten keittiön täydellinen valmius. Kohteiden varustus on suunniteltu vastaamaan kahdeksan henkilön tarpeita.

Täysin sisustettu asunto

Karhunkiepin sisustussuunnitelma nojaa pehmeään modernistiseen tyyliin, jossa korostuvat muotojen ja värien selkeys ripauksella lämminhenkisyyttä; mukana myös hyppysellinen Lapin taikaa ja henkeä.

Kohteen sisustuksen materiaalivalinnoista on vastannut SisustusHuone Nina Ekholm yhteistyössä arkkitehtitoimistomme kanssa.


Tarvittaessa autamme sinua täydentämään tai muokkaamaan kohteen varustusta – tukenamme lähialueen sisustus- ja varustusliikkeettukenamme.

RAUHOITTAVAA KAUNEUTTA

Hannu Voutilainen
Arkkitehti

Ensimmäisen käyntini muistikuvat rakennuspaikalta olivat lumen kuorruttamat puut, paljon valkoista puhdasta lunta, tunturin kuvetta. Siitä tunnelmasta lähdimme kehittelemään mökkien arkkitehtuuria. Rakennus joka sopii herkkään luontoon ja huomioi upeat maisemat. Mökkien arkkitehtuurissa näkyy vuosisataisten ikihonkien ajattomuutta, joka ei huuda olemassaolostaan vaan sopeutuu ympäristöönsä.

KOHTEEN ARKKITEHTUURISTA

Kohteen arkkitehtuurista vastaa Arkkitehti-suunnittelu Voutilainen Oy, jolla on vankka kokemus vastaavien kohteiden onnistuneesta suunnittelusta Pohjois-Suomen alueella.